lun. oct. 2nd, 2023

Misha Miller e cântăreața care interpretează melodia „Un minut”, piesa reinterpretată cântată prima dată de trupa Hi-Q. Are mare succes la radio, melodia ei e difuzată zilnic.
Hitul cântat de Misha Miller este clasat pe primul loc în Media Forest cu cele mai multe play-uri pe radio. Melodia a avut peste 500.000 de vizualizări în prima săptămână și a ajuns pe locul 1 în Shazam România.
Totodată, Misha Miller a impresionat încă de la hitul internațional „Smoke me”, unde a reușit, alături de Sasha Lopez, să domine atât piața muzicală din România, cât și pe cea internațională. Piesa a fost number 1 în topul Shazam din România, Bulgaria, Turcia și a generat peste 2 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri în doar o lună.
Dincolo de cariera ei în industria muzicală, Misha a reușit să își dedice timpul studiilor universitare. Ea a obținut două diplome de licență, absolvind cu succes două facultăți, Științe Politice și Finanțe Bănci. CV-ul ei nu se oprește aici, tânăra artistă posedă și o cunoaștere impresionantă a limbilor străine. Misha vorbește cinci limbi străine, româna, engleza, franceza, rusa și spaniola, ceea ce îi permite să comunice cu publicul său internațional și să creeze conexiuni autentice în timpul turneelor și colaborărilor artistice.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *