lun. oct. 2nd, 2023

Înainte de a se căsători cu Meghan Markle, prințul Harry a mai avut relații cu femei frumoase. Pe unele dintre fostele lui iubite le-au cunoscut chiar și fratele său, William, și cumnata sa, Kate. Prințesa de Wales a plăcut-o foarte mult pe una dintre femeile cu care Harry a format un cuplu și chiar îl vedea căsătorit cu ea. Din păcate, lucrurile s-au terminat între ei, după ce femeia „i-a frânt inima” prințului.

Cine este femeia cu care Kate ar fi vrut să se însoare prințul Harry

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că între Kate Middleton și Meghan Markle, soția prințului Harry, nu a fost niciodată o relație apropiată. Aceasta a pornit cu stângul, iar cele două nu au reușit niciodată să se împrietenească. Înainte ca Harry să o cunoască pe Meghan, a mai avut câteva relații de lungă durată, care au ținut primele pagini ale ziarelor.

Una dintre ele a fost cu Chelsy Davy și a durat 7 ani, mai exact din 2004 până în 2011. Lucrurile păreau serioase între ei, astfel că mulți se așteptau la căsătorie. Din păcate, făceau parte din lumi mult prea diferite, motiv pentru care s-au despărțit. Chelsy a jucat un rol important în viața lui Harry, astfel că acesta a menționat-o și în cartea lui, „Rezervă”.

Harry a fost însă la un pas de căsătorie cu o altă femeie din viața lui: Cressida Bonas. Cei doi au format un cuplu din 2012 până în 2014, iar William și Kate au plăcut-o din prima, spre deosebire de Chelsy, pe care nu o considerau potrivită pentru Harry.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *