lun. oct. 2nd, 2023

La doi ani după ce s-a despărţit de Real Madrid, Zinedine Zidane rămâne unul dintre cei mai râvniţi antrenori din lume. Potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii francezi de la Foot Mercato, „Zizou” a primit, de curând, o ofertă regească din partea şeicilor de la Al-Nassr, dar tehnicianul în vârstă de 50 de ani a refuzat fără să stea pe gânduri.

Nume mari s-au bătut, până acum, pentru a obţine semnătura lui Zidane, însă francezul nu dă deloc semne că se grăbeşte să ajungă la o nouă înţelegere. Şefii formaţiei pentru care evoluează starul portughez Cristiano Ronaldo au fost ultimii care au încercat să îl determine pe „Zizou” să revină în antrenorat.

Salariu de 150 de milioane de euro

Aceştia au pus recent pe masă o ofertă de 150 de milioane de euro, pentru fostul căpitan al naţionalei „cocoşilor galici”. Contractul dintre Zidane şi Al-Nassr urma să fie valabil pentru o perioadă de două sezoane, dar negocierile au căzut încă din faţă, după ce Zidane a spus un nu hotărât.

Triplu câştigător al Ligii Campionilor cu Real Madrid, „Zizou” şi-ar fi dorit să preia cârma selecţionatei din Hexagon. Chiar dacă s-a vorbit mult despre o posibilă îndepărtare a lui Didier Deschamps, Federaţia Franceză de Fotbal i-a oferit acestuia o prelungire a angajamentului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *