sâm. mai 18th, 2024

Marea artistă Tina Turner nu mai este printre noi, după o viață petrecută pe scenă. Vestea că s-a stins a fost un șoc pentru o lume întreagă, care acum așteaptă să afle ce anume a dus la pierderea unei asemenea voci. Motivul exact din cauza căreia s-a stins marea stea a muzicii Rock’n Roll a fost, oficial, dezvăluit.

De ce a murit, de fapt, Tina Turner

Moartea Tinei Turner a fost un șoc pentru toată lumea. Marea artistă s-a stins subit din viață, la 83 de ani. Deși avea o  vârstă înaintată, nu se știa că starea ei de sănătate era una foarte gravă și în ultima vreme nu mai vorbise despre problemele ei. Toată lumea se întreabă acum, însă, care este cauza exactă ce a dus la dispariția reginei Rock’n Roll-ului.

Apropiații au anunțat că s-a stins în liniște, fără a oferi prea multe detalii în acest sens. Este cunoscut faptul că Tina Tunrner a avut, de-a lungul vieții, probleme grave de sănătate, dar se pare că motivul ar fi fost altul. Reprezentantul ei a confirmat că a murit din cauze naturale, mai exact, din cauza vârstei înaintate, iar bolile de care sufereau nu au fost cele care au răpus-o.

A suferit mult de-a lungul anilor și, înainte ca soțul ei să-i dea un rinichi și să-i salveze viața, chiar se gândea să-și pună capăt zilelor cu ajutorul medicilor. Tina a început să facă aranjamente și s-a înscris la grupuri de sinucidere asistată, iar după operație nu mai putea suporta medicamentele.

„Cu timpul am dezvoltat o antipatie fatală față de aceste pastile. Mi-am amintit că am savurat viața înainte de a începe să le iau și mi-am dorit să pot fi la fel de energică, exact ca înainte”, spunea ea.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *