sâm. apr. 20th, 2024

CFR a ratat titlul după cinci ani de supremaţie în prima ligă, dar Nelu Varga nici nu se gândeşte să renunţe la Dan Petrescu. „Bursucul” mai are contract valabil cu gruparea alb-vişinie până în vara lui 2024, însă patronul CFR-ului insistă ca Petrescu să îşi pună semnătura pe un nou angajament.

Chiar dacă s-a vehiculat în presă că „Super Dan” nu şi-ar mai dori să continue la trupa de la poalele Feleacului, sunt şanse tot mai mari ca antrenorul să îi conducă de pe margine pe Camora şi compania şi în stagiunea viitoare din Superligă. În cazul în care o va părăsi, în această vară, pe CFR, cel poreclit „Bursucul” va fi obligat să achite clauza de reziliere, care e în valoare de 400.000 de euro.

Petrescu aşteaptă să vadă ce oferte vor veni pe numele său în perioada de mercato, dar pare tot mai hotărât să îşi ducă la bun sfârşit angajamentul cu CFR. Potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor, finanţatorul alb-vişiniilor, Nelu Varga, îl presează pe „Super Dan” să îşi prelungească înţelegerea cu trupa din Gruia şi să rămână la timona CFR-ului până în vara lui 2027. Varga şi-ar fi pus deja subalternii să discute cu Petrescu despre termenii noului contract.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *