sâm. apr. 20th, 2024

Un cunoscut manelist, Tony de la Ploieşti, a murit, noaptea trecută, la câteva ore după ce a provocat un accident pe o stradă din oraș. Polițiștii l-au imobilizat, pentru că era recalcitrant, l-au dus la spital pentru recoltarea de probe biologice și acolo a intrat în stop cardio-respirator, scrie ziarul local Observatorul Prahovean.
Constantin Paraschiv, cunoscut ca Tony de la Ploiești, a produs un accident minor, cu pagube materiale, pe strada Alexandru cel Bun din Ploiești, în noaptea de luni spre marți. A acroșat un autoturism parcat, a continuat să conducă și s-a oprit într-o conductă de gaze. Martorii au vrut să-l rețină la locul accidentului, dar a devenit recalcitrant, la fel a fost și când au sosit polițiștii. Aceștia au decis să-l încătușeze, pentru că nu se înțelegeau cu el. Conform IPJ Prahova, „întrucât bărbatul manifesta un comportament specific consumului de substanțe psihoactive, polițiștii rutieri au procedat la imobilizarea și încătușarea acestuia, fiind condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge”.


Fără să ofere alte detalii, Poliția mai anunță că „la unitatea medicală, conducătorul auto a intrat în stop cardiorespirator, ulterior fiind constatat decesul acestuia. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, dar și pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *