sâm. apr. 20th, 2024

Simona Halep a anunțat, luni seară, pe rețelele de socializare, că Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis, ITIA, a cerut amânarea audierii cazului său de dopaj pentru a treia oară, potrivit GSP. Antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglu, s-a arătat și el revoltat de decizie.
Halep urma să fie audiată de tribunalul independent Sports Resolutions pe 28 mai, însă există posibilitatea de a nu apărea în fața judecătorilor nici la acea dată. ITIA a cerut amâncarea audierii, Halep având imediat o reacție printr-un comunicat pe rețelele de socializare.
„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp util», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară. ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta. Când se va opri?”, a scris Simona Halep.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *