lun. iun. 17th, 2024

Bănel Nicoliță a fost trist după meciul pierdut de FCSB cu Farul, 2-3. Echipa lui Becali a pierdut din nou titlul în Superliga.

Fostul fotbalist al Stelei a comentat înfrângerea formației sale favorite la Ovidiu. Nicoliță a povestit un episod din timpul finalei pentru campionat.

„La 2-0 pentru FCSB mă sunau prietenii să-mi ceară bilete pentru ultima etapă, cu Rapid. La finalul meciului, îmi dădeau mesaje că nu mai vor nimic”, a dezvăluit Bănel Nicoliță la Fanatik.

Farul a câștigat titlul în Superliga după un un joc fabulos, 3-2, cu FCSB. Oamenii lui Hagi o țin în petreceri de două zile. Luni seara, fotbaliștii împreună cu Hagi au prezentat titlul câștigat în fața constănțenilor în Piața Ovidiu.

În jur de 15 000 de euro va lua primă fiecare titular de la Farul pentru câștigarea titlului, suma putând fi suplimentată de patronul clubului.

„Asta încercăm an de an să facem. De fiecare dată încercăm să aducem între noi sponsori, investitori care să ne ajute să mergem mai departe cu acest proiect și să tratăm cu ei. Eu sper să avem vești bune cât de curând.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *