sâm. apr. 20th, 2024

Farul a câștigat campionatul cu o victorie miraculoasă în fața celor de la FCSB, scor 3-2 la Ovidiu. La finalul jocului, fanii au intrat pe gazon și au celebrat succesul istoric alături de jucători. Cel mai periculos fotbalist al oaspeților a fost Florinel Coman, iar Gică Hagi a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI singura condiție cu care îl va readuce sub comanda lui.

Gică Hagi, condiția cu care îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB: „Dacă găsesc un acționar bun, îl iau!”

Deși nu a marcat, Florinel Coman a pasat la golurile înscrise de Adrian Șut și Andrea Compagno și a avut câteva curse incredibile prin care și-a depășit jucătorii. Prestația din ultima perioadă l-a făcut pe Gică Hagi să-l asemene pe fotbalistul FCSB-ului cu Kylian Mbappe.

Managerul tehnic al noii campioane a mărturisit că îl va transfera pe „șeptarul” roș-albaștrilor în cazul în care va găsi un patron de calitate. Totul, după ce Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

„Dacă găsesc un acționar bun, atunci o să-l iau. (n.r. e un jucător formidabil Florinel Coman) Da. Ne-am întărit pentru că semăna foarte mult cu jucătorul acela foarte bun francez. (n.r Mbappe?) Da.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *