sâm. apr. 20th, 2024

Explozia devastatoare de duminică scoate la iveală informații importante. Polițiștii au descoperit un detaliu extrem de important, care schimbă complet ipoteza tragediei. Care ar fi fost, de fapt, cauza celor întâmplate și cum ar fi putut evita proprietarul mașinii un asemenea accident, ce putea fi o adevărată catastrofă.

Ce s-ar fi aflat în mașina care a explodat

O explozie devastatoare a avut loc într-o comună din apropierea Bucureștiului. În urma incidentului, bărbatul care alimenta mașina a murit pe loc, în timp ce șoferul acesteia a suferit răni grave și este acum în stare gravă. A fost deschisă o anchetă în acest sens, iar polițiștii deja au găsit un detaliu important în autoturismul care a explodat.

Incidentul din Pantelimon ar fi putut reprezenta un dezastru major, având în vedere că la doar câțiva metri distanță, în spatele stației de alimentare cu gaz natural, sunt depozitate câteva butelii mari, precum și un rezervor cu gaz petrolier lichefiat. Din fericire, explozia nu s-a soldat cu un incendiu și nu a mai rănit nicio altă persoană în afară de cele aflate în raza în care s-a produs tragedia.

Surse apropiate de anchetă spun că iau în calcul o ipoteză extrem de importantă, care schimbă complet situația. Se pare că totul s-ar fi produs din cauza unei butelii cu gaz care se afla în portbagajul mașinii și care, în acest moment, ar fi complet distrusă. După investigații amănunțite, se va constata dacă oamenii legii au dreptate.

 „Nu aș putea să fac, nu vreau să fac speculații până nu avem o certitudine din documente.”, a spus un  Reprezentant stație GCN pentru ProTV.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *