sâm. apr. 20th, 2024

Actorul Helmut Berger, cunoscut pentru frumusețea sa remarcabilă, a încetat din viață la vârsta de 78 de ani. El a dobândit faima grație interpretării rolurilor din filmele regizorului italian Luchino Visconti în perioada anilor 1960-1970.

A murit cel mai frumos bărbat din lume

Helmut Berger, unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume în tinerețe, s-a stins din viață în dimineața zilei de joi, 18 mai, în orașul său natal Salzburg, la vârsta de 78 de ani. Vestea tristă a fost anunțată de agentul său pe site-ul companiei de management. Berger a părăsit această lume „pașnic, dar totuși în mod neașteptat”, se menționează în comunicatul oficial.

Născut în Bad Ischl, Austria, pe 29 mai 1944, Helmut Berger și-a început cariera în industria cinematografică în anul 1964, ca figurant, la Roma. În timpul acestui angajament, Berger a avut ocazia să-l întâlnească pe celebrul regizor italian Luchino Visconti, care i-a oferit primul său rol într-un film. Colaborarea celor doi a continuat, iar Berger a avut ocazia să joace în producții notabile regizate de Visconti, precum „The Damned”, „Ludwig” sau „Conversation Piece”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *