sâm. apr. 20th, 2024

Profetul care a prezis cutremurul din Turcia vine noi avertismente extrem de îngrijorătoare. De data aceasta, Sediq Afghan a făcut noi previziuni și calcule despre o posibilă dramă universală. Totodată, acesta a vorbit și despre soarta Ucrainei.

Profetul și matematicianul, Sediq Afghan a făcut noi previziuni îngrijorătoare legate de data de 17 iulie. Profetul susține că această dată este una de care toată lumea ar trebui să se ferească. Vizate de previziunile profetului sunt și Rusia și Ucraina, țări care se află în război.

Potrivit profetului, toți oamenii ar trebui să acorde o importanță deosebită datei de 17 iulie. Până atunci, acesta a venit cu o serie de avertismente susținând că șantajul nuclear se va intensifica. Totodată, este posibil să apară și noi probleme legate de boli.

Profetul susține că pe data de 17 iulie va avea loc un eveniment care va schimba viitorul. Însă, acesta nu a precizat dacă evenimentul va fi de bine sau de rău.

Profetul a făcut previziuni și despre Ucraina 

Totodată, profetul a făcut previziuni și despre Ucraina, care poate să-și piardă președintele. Sediq Afghan a precizat că Volodimir Zelenski își va pierde postul dacă va accepta în continuare sfaturile venite din partea Statelor Unite ale Americii.

Reamintim că, Rusia a invadat Ucraina la data de 24 februarie 2022.Invazia s-a soldat cu moartea a mii de soldați.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *