sâm. apr. 20th, 2024

Scandal de râsu’-plânsu’ între doi primari pe o ”importantă temă”, cea a palmierilor. Pe banii și nervii contribuabilului bucureștean, între primarul general Nicușor Dan și primarul sectorului 3, Robert Negoiță a izbucnit un adevărat război, asezonat cu jigniri dâmbovițene.

Circ cu palmieri, în centrul Capitalei

Marea problemă a Capitalei, a ajuns plantarea și scoaterea unor palmieri, în timp ce orașul se scufundă în gunoaie, inundații după cea mai mică ploaie, cetățenii nu beneficiază de apă caldă, iar starea multor șoselele este deplorabilă, așa cum o știm cu toții.

Concret, palmierii plantați sâmbătă de către primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, în Piața Unirii din București au fost scoși luni de către primăria condusă de Nicușor Dan.

Edilul sectorului 3 a plantat palmieri în Piața Unirii din București, în zona din dreptul magazinului Unirea, unde a amenajat trotuarele și câteva spații verzi fără acordul Primăriei Capitalei, după cum spune Nicușor Dan. Drept urmare angajații municipalității au purces la scoaterea palmierilor si astuparea găurilor din pământ.

Negoiță nu s-a lăsat mai prejos, afirmând că primarul general face ”un circ ieftin”.

„Domnul primar Nicușor Dan, care nu face nimic, de fapt este foarte supărat pe oricine care face ceva. (…) Ce face Nicușor Dan este circ ieftin, dar atâta vreme cât bucureștenii n-au apă caldă, n-avem iluminat pe străzi, transportul public e vai de el, nu trebuie și primarul general să facă ceva? Iată că și-a găsit ocupație, scoate palmierii într-o zonă unde e nevoie de verde. Eu îl invit pe Nicușor Dan să vadă că sunt sute de copaci plantați de Primăria Sectorului 3 pe zone administrate de primăria generală. Mi-e jene că Primăria Generală nu face nimic”, a spus Robert Negoiță, potrivit Digi24.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *