mar. iul. 23rd, 2024

După cum știm cu toții, problema părcarilor nu este una nouă pentru București, cu toate că autoritățile încearcă și în prezent să o rezolve, prin construirea de noi locuri de parcare în toate cartierele oraşului. Până acum, cele mai multe au fost amenajate în Sectoarele 4 și 3, cele mai puține în Sectorul 1. Însă, parcările sunt în continuare insuficiente. Astfel, bucureștenii ajung să-și lase mașinile chiar și pe trotuare, dar nu uită să aibă grijă de ele. O demonstrează un șofer din Capitală. Iată ce mesaj a lăsat în parbriz, după ce a parcat autoturismul pe trotuar!

Ce mesaj uluitor a lăsat un șofer în parbriz, după ce a parcat mașina pe trotuar

Un bărbat din București a parcat mașina pe trotuar. Însă, acesta s-a gândit că ar putea atrage furia trecătorilor, ei fiind nevoiți să ocolească vehiculul parcat neregulamentar.

Prin urmare, șoferul s-a gândit să le lase acestora un mesaj cu care să-i sperie. Acesta le-a transmis trecătorilor că autoturismul său este supravegheat video din balconul locuinței. „Mașină supravegheată video din balcon”, este mesajul lăsat de șofer în parbrizul vehiculului.

Un sofer a parcat pe trotuar, iar apoi a lasat un mesaj inedit in parbriz
Un sofer a parcat pe trotuar, iar apoi a lasat un mesaj inedit in parbriz

Imaginile cu mașina au ajuns pe internet

Mesajul scris de șoferul din Capitală a fost postat pe grupul de Facebook Bukureștiul și a strâns rapid o mulțime de comentarii, lăsate de internauți. Unii dintre ei s-au amuzat pe seama avertismenului lăsat de șofer, în timp ce alții au condamnat gestul acestuia de a parca neregulamentar.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *