sâm. mai 18th, 2024

Finala „Românii au talent” din 2023 a fost difuzată vineri, 12 mai, de la ora 20.30, la Pro TV. În această finală, 11 concurenți au luptat pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Astăzi a avut loc finala Românii au talent

Anticipația era la cote maxime în rândul telespectatorilor în așteptarea finalei Românii au talent 2023, sezonul 13! Momentul în care se va decide câștigătorul marelui premiu se apropia cu pași repezi, iar cei 11 concurenți rămași în competiție se pregăteau să se dueleze pe cea mai prestigioasă scenă din România. Fiecare artist și-a pus în valoare talentul unic în speranța de a câștiga inimile și voturile fanilor.

Cu sufletul la gură, milioane de oameni din întreaga țară s-au mobilizat pentru a-și vota favoriții și a-și exprimă susținerea. Bătălia pentru titlul suprem se anunța a fi una deosebit de strânsă, cu talente excepționale care rivalizau. În această seară pe scenă au urcat Bianca Avram (dansatoare), Albert Gugulan (pianist), Rareş Prisacaru (actor), Oleg Spînu (interpret folclor), Trupa Monique Family (dansatori), Eduard Dragu Sălăgean (pianist), Olya & Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare), Taheira Saşa (dansatoare). Una dintre surprizele finalei a fost Carina Veghiu, o fetița talentată în vârstă de 11 ani, care a primit un WILD CARD din partea juraților Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Carina Veghiu a impresionat publicul și jurații cu o vocea puternică , reușind să ridice întreaga sala în picioare.

În marea finală, fiecare concurent a oferit tot ce a avut mai bun pentru a impresiona atât juriul, cât și telespectatorii. Momentele de pe scenă au fost pline de pasiune, talent și originalitate, într-o luptă strânsă pentru a obține premiul suprem.

Cine este câștigătorul Românii au talent 2023

Rareș Prisacariu a fost proclamat câștigătorul competiției Românii au Talent, sezonul 13, într-o finală plină de emoție. Acesta a reușit să impresioneze publicul și jurații cu un număr extraordinar, prin care și-a demonstrat abilitățile sale remarcabile și pasiunea pentru artă. Pe tot parcursul concursului, copilul a avut o evoluție constantă, prezentând mereu numere impresionante și captivante. Pe lângă talentul său, câștigătorul Românii au talent a demonstrat un spirit de competiție puternic, ceea ce i-a permis să se ridice peste ceilalți finaliști și să devină campionul sezonului 13.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *