lun. iun. 17th, 2024

Simpaticul comediant Romică Țociu, este unul dintre cei care aduc zâmbetele pe fețele românilor. Pe numele său întreg, Constantin Romeo Toma Țociu, s-a născut în data de 5 ianuarie 1962 la Craiova într-o familie de etnie minoritară. El a revenit în centrul atenției, după ce a postat o fotografie veche, din colecția personală.

”Borat” și prieteni săi

Imaginea prezentată îl arată pe Țociu, în tinerețe, alături de câțiva ”grei” ai României. Actorul seamănă izbitor cu celebrul Borat, motiv pentru care a făcut și o glumă.

În fotografia distribuită pe Facebook de cunoscutul actor apar, alături de el, Cornel Palade, Anghel Iordănescu, Dumitru Țiți Dumitriu și Gheorghe Gheorghiu.

Evident că fotografie este însoțită de un comentariu șugubăț a lui Romică Țociu.

”„Liga campionilor”o poza cit 100 de cuvinte!.PS.Semăn perfect cu Borat!?⚽️”, a scris pe pagina sa de socializare simpaticul actor.

Imaginea postată îi arată pe cei cinci ”mușchietari”, ușor de recunoscut, dar mult mai tineri, cu păr bogat și cu ceva kilograme în minus.

Romică Țociu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri umoristice alături de colegul său de breaslă, care i-a devenit ulterior și prieten, Cornel Palade.

Cei doi au reușit să cucerească inimile oamenilor prin felul lor carismatic, glumele hazlii, dar și talentul de care dau dovadă, fiind implicați în numeroase produse cinematografice.

În decursul prodigioasei cariere, Romică Țociu a participat singur sau împreună cu colegul său la numeroase apariții televizate, fiind sarea și piperul multor emisiuni de divertisment.

Țcoiu și Palade se reîntorc pe scenă

După 25 de ani, îndrăgitul cuplu Romică Țociu și Cornel Palade vor urca din nou pe scena Teatrului de Revistă „Costantin Tănase”, iar marele eveniment ar putea avea în perioada următoare.

Ei au fost nevoiți să demisioneze de la Teatrul „Constantin Tănase” la începutul anilor 2000, deoarece prezentau populara emisiune de televiziune „Superbingo Show” de la Antena 1. Atunci, Alexandru Arșinel, directorul teatrului la acel moment, i-a pus să aleagă între televiziune și scenă, considerând că cei doi actori nu puteau să apără la TV și să joace și la teatru.

Puși în fața alegerii, Romică Țociu și Cornel Palade au optat să continue proiectul de la Antena 1.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *