lun. oct. 2nd, 2023

Unul dintre cei mai experimentați jurnaliști de la postul de televiziune de top și-a anunțat plecarea recent, ceea ce a creat o mare surpriză. După șapte ani petrecuți în echipa Digi 24, acest jurnalist de renume vorbește despre intrarea într-o „nouă etapă” a carierei sale profesionale.

Digi 24 își pierde unul dintre cei mai buni jurnaliști

După șapte ani în care a fost reporter și co-prezentator la Digi 24, Ana-Maria Tuică a anunțat public că va părăsi postul de televiziune. Mesajul în care și-a anunțat plecarea a fost postat pe o platformă de social media, iar în acesta a făcut un scurt bilanț al experienței sale la Digi 24 și a recunoscut că această perioadă i-a testat limitele și i-a dezvoltat potențialul.

„The end! Închei cel mai amplu, ofertant, solicitant și important proiect din viata mea profesională de până acum: 7 ani de Digi24. Închei etapa care mi-a testat limitele şi potențialul și m-a ajutat să devin Ana de astăzi”, a împărtășit co-prezentatoarea de la Digi24

Ana-Maria Tuică și-a dat demisia
Ana împărtășește acum pe rețelele sociale cum experiența sa din televiziune, atât în fața, cât și în spatele camerelor de filmat, i-a solicitat toate resursele și i-a oferit oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile profesionale.
Co-prezentatoarea a spus că experiența Digi24 a însemnat lucru sub presiune, indiferent de condiții, oră, ziua săptămânii, și necesitatea de a avea răbdare, bună organizare, capacitatea de sinteză, câștigarea credibilității în fața urmăritorilor și încrederea surselor, profesionalism, dinamism, empatie, luciditate, coerență, stres și rigoare impusă de direcție.

„Fiți pregătiți să renunțați”

După mai bine de nouă ani petrecuți în diferite colective de știri și sute de filmări, jurnalista consideră că acestea sunt atuurile care o definesc și care îi reprezintă cartea de vizită, cel puțin până la vârsta de 33 de ani. Aceasta a oferit un sfat important pentru toți cei care își doresc o carieră în televiziune.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *