sâm. mai 18th, 2024

Au apărut imagini cu Cristian Cioacă în libertate! Fostul polițist care a fost condamnat pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost fotografiat la un meci de handbal, iar din fotografii se vede cât de schimbat este, față de perioada în care era judecat pentru fapta sa.

Imagini cu Cristian Cioacă în libertate

Așadar, Cristian Cioacă s-a bucurat de aerul libertății, însă pentru scurt moment. Fostul polițist a primit permisia de a merge la un meci de handbal, alături de alți 100 de deținuți. Chiar dacă a depus cereri peste cereri de eliberare condiționată, instanța le-a refuzat pe bandă rulantă.

Totuși, Cristian Cioacă a putut să iasă pentru câteva ore din penitenciar, alături de alți 100 de deținuți, pentru a asista la un meci de handbal. Deținuții le-au susținut frenetic pe jucătoarele de la Dacia Mioveni. Din imaginile surprinse, se vede că fostul polițist este schimbat după anii de încarcerare.

Vrea să fie pus în libertate

Cristian Cioacă vrea să fie pus în libertate, deși mai are 5 ani de executare a pedepsei. După ce a ispășit nouă ani de închisoare, fostul polițist a depus cereri peste cereri de eliberare condiționată, însă instanța le-a respins pe toate. Cererea de eliberare condiționată nu a fost acceptată, decizia fiind una definitivă. Deși avocații fostului polițist au încercat să convingă judecătorii, verdictul a rămas neschimbat pentru Cristian Cioacă. Mai exact, judecătorii au decis să îi respingă contestația, iar Cristian Cioacă va rămâne în spatele gratiilor. Decizia este definitivă.

Cristian Cioacă a fost condamnat în anul 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției sale, Elodia Ghinescu. Crina Radu, avocata Elodiei Ghinescu, a fost și ea prezentă la Tribunalul Argeș.

„Eu am fost în sala de judecată, nici nu a spus instanța că va amâna pronunțarea, vom vedea. Oricum ceea ce a susținut apărarea lui Cristian Cioacă, eu spun că nu a fost ceva relevant, adică vorbea despre dreptul la viață. Păi dreptul la viață îl avea și Elodia.

Cioacă, chiar doamna avocat spunea că a executat nouă ani din 15 ani și 8 luni, păi mai avea încă 6 ani de executat pentru faptele deosebit de grave pe care le-a săvârșit. Pedeapsa pe mult prea mică, ar trebui să execute întreaga pedeapsă, mai ales că a încercat să ascundă urmele săvârșirii infracțiunilor. Nu îndeplinește condițiile pentru a putea fi eliberat condiționat”, declara avocata Elodiei Ghinescu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *