sâm. mai 18th, 2024

Orice este posibil în cazul Simonei Halep și verdictul este de-a dreptul imprevizibil. Așa sună opinia unuia dintre cei doi arbitri români care activează pe lângă Tribunalul Sportiv Internațional de la Lausanne, din Elveția, Cristian Jura.

Fiecare caz judecat este diferit

„Din experiența pe care o am pot spune că fiecare caz este diferit. Și se finalizează cu sentințe de multe ori surprinzătoare chiar și pentru cei care cred că nu poate exista decât una sau două opțiuni de finalizare”, afirmă Cristian Jura pentru IMPACT.RO.

La cei 50 de ani ai săi, din care mai bine de zece și i-a petrecut la Tribunalul Sportiv Internațional (TAS), Jura e de părere că rolul cel mai important în cazul Simonei Halep îl vor juca avocații ei.

„Va depinde foarte mult totul de strategia aleasă de avocații apărării și de reușita acesteia în ochii judecătorilor. Fiindcă nu știm mai nimic despre acest dosar, din care nu a transpirat mai nimic în presă”, adaugă el, subliniind astfel o primă diferență majoră între dosarul sportivei românce acuzată de dopaj și suspendată din activitatea sportivă de aproape opt luni, spre deosebire de alte cazuri, cât de cât similare.

„Războiul nervilor” ar putea continua luni bune

„Suntem într-o situație în care se poate întâmpla absolut orice, și lucruri bune și mai puțin bune. E posibil ca sentința, ce pare că nu va veni mai devreme de finalul lunii mai, după cum am putut afla destul de recent, să fie acceptată de echipa de avocați ai româncei. Ceea ce ar putea fi un semnal bun. După cum e posibil ca acest război al nervilor, prin tribunale, să continue”, sună opinia lui Cristian Jura.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *