sâm. mai 18th, 2024

Ilie Dumitrescu surprinde pe toată lumea cu forma sa fizică de invidiat, la cei 54 de ani. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit secretul care îl ajută să își păstreze vitalitatea, să aibă o sănătate de fier și să îmbătrânească frumos.

Ce dietă ține Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a explicat cum reușește să se mențină în formă la cei 54 de ani săi. Analistul sportiv a mărturisit că urmează o dietă riguroasă. El nu folosește deloc zahăr, nu mănâncă carne de vită, porc și pasăre și se ține departe de vicii.

Eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume.”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform okmagazine.ro.

Ilie Dumitrescu nu se consideră nici telegenic, nici fotogenic. Fostul component al Generației de Aur a mai spus că urăște să se uite la emisiunile TV în care apare, în reluare.
Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa, dar nu cred în eticheta asta și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea.”, a adăugat fostul mare fotbalist.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *