mar. iul. 23rd, 2024

Actrița Barbara Young, care a jucat în Coronation Street și Last of the Summer Wine, s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani. Fiica ei, Liza Pulman, a precizat că a murit după ce a primit „îngrijiri remarcabile” la Spitalul Addenbrooke din Cambridge. Vedeta a fost descrisă de fata ei pe Instagram drept „frumoasă, strălucitoare, caldă și talentată”.

A murit actrița Barbara Young

Născută la data de 9 februarie 1931, Young a avut diverse roluri, de-a lungul anilor, în serialul ITV Coronation Street, inclusiv în rolul Barbara Platt, scrie BBC.

Liza Pulman, care este cântăreață, a transmis: „Doar pentru a le spune oamenilor, mama mea frumoasă, genială, caldă și talentată a murit joi seara, la 22:30. Eu și sora mea, Cory, am fost lângă patul ei de spital timp de 30 de ore consecutiv și, în cele din urmă, așa cum se întâmplă atât de des, a murit în absența noastră, cu o asistentă frumoasă pe nume Mercy îngrijindu-se de ea. Grija pe care a primit-o în acele ultime zile la Addenbrookes a fost remarcabilă (…) toți i-au spus cât de mult au iubit-o pe mama mea, cum îi făcuse să râdă”.

Fiica Barbarei Young a adăugat: „A stat 43 de ani fără tatăl meu, 30 de ani fără o țigară și 20 de ani fără să bea alcool, dar niciodată fără o bătaie de cap. Nu am cuvinte să descriu cât de mult îmi va fi dor de ea”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *