lun. iun. 17th, 2024

Alin Chirilă a făcut o serie de dezvăluiri din culisele Survivor România după ce a părăsit emisiunea. Luptătorul MMA a spus ce cuplu s-ar putea forma în jungla din Republica Dominicană.

Alin Chirilă, dezvăluiri după eliminarea de la Survivor

Fostul concurent al celor de la Survivor România 2023 a rezistat mai bine de trei luni în Republica Dominicană. El a trebuit să părăsească competiția după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

Sportivul a vorbit în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță despre cei rămași în competiție, spunând cine are cele mai mari șanse să câștige.

Luptătorul este de părere că Bianca Patrichi merita să mai rămână în competiție. El a declarat că nu se aștepta ca fosta coregrafă să fie eliminată de la Survivor. Cu toate acestea, a menționat un posibil motiv pentru care nu a fost votată de public.

Bianca nu a fost tot timpul pe aceeași lungime de undă. A mers și stânga, și dreapta, probabil de asta i-a dezamăgit pe cei de acasă. Nici Krișan nu a fost foarte vocal în emisiune. A stat în spatele lui Porkolab cam tot timpul. Eu cred că între ei a fost o chestie mai intensă în prima parte a emisiunii și după unificare, Krișan a mers cu fetele de la Faimoși și Porkolab s-a simțit trădată.”, a transmis Alin Chirilă.

”Eu cred că ea va câștiga Survivor România”

Alin Chirilă apreciază că fetele vor fi ultimele care vor părăsi competiția a cărui final se apropie cu pași repezi.

Eu cred că o să fie o finală a fetelor. Uitându-mă pe statistici, am văzut că Ștefania a mai scăzut după punctaje. E foarte bună Porkolab pe punctaj, dar eu o susțin pe Ștefania să câștige. Din păcate, cine cred eu că va câștiga e Carmen.”, a mai spus sportivul.

Fostul concurent a vorbit și despre problemele cu care se confruntă Andreea Moromete.

Este o fată care a avut ceva probleme în copilărie și are nevoie de atenție.”, a adăugat fostul războinic.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *