sâm. mai 18th, 2024

Familia celebrului personaj de televiziune a anunțat că Jerry Springer a murit joi „în pace” la domiciliul său din Chicago, relatează The Guardian și TMZ. El avea 79 de ani și în ultimii ani de viață a suferit de cancer.
Într-o declarație, Jene Galvin, un prieten al lui Springer și purtător de cuvânt al familiei, l-a descris ca fiind „de neînlocuit”. „Abilitatea lui Jerry de a se conecta cu oamenii a fost în centrul succesului său în tot ceea ce a încercat, fie că a fost politică, radiodifuziune sau doar glume cu oamenii de pe stradă care au vrut o fotografie sau o vorbă”, a spus el. „Este de neînlocuit și pierderea lui doare enorm, dar amintirile intelectului, inimii și umorului său vor rămâne.”
Jerry Springer a fost primar al orașului Cincinnati timp de un an, între 1977 și 1978, dar a devenit faimos pentru că a găzduit timp de aproape trei decenii emisiunea tabloidă „The Jerry Springer Show”. Emisiunea găzduia dezbateri zgomotoase care se transformau în țipete între invitați în timp ce publicul scanda: „Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!”
Când a început emisiunea lui Jerry Springer, în 1991, el se concentra pe probleme politice, dar în lipsa audienței a trecut pe teme tabloide, ceea ce avea să-i aducă public și faimă.
Emisiunea a fost atât de populară la sfârșitul anilor 90, încât a ajuns chiar pe primul loc peste Oprah Winfrey în mai multe orașe. Ea avea să fie oprită, în cele din urmă, în 2018.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *