lun. iun. 17th, 2024

Gigi Becali a răbufnit după ce a văzut că fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf l-a sfătuit să-i predea clubul FCSB fiicei sale mijlocii. Patronul grupării roș-albastre i-a dat o replică dură impresarei.

În urmă cu ceva timp, Gigi Becali avea o relație bună cu fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf, însă lucrurile s-au schimbat. În 2020, Dennis Man nu a respectat contractul de impresariere pe care-l avea cu fosta soție a antrenorului de la Neftchi Baku, iar jucătorul a luat hotărârea de a fi reprezentat de Giovanni Becali în demersurile pentru completarea transferului de la FCSB la Parma. Impresara a reacționat dur și i-a adresat cuvinte dure finanțatorului vicecampioanei României.

Fostul președinte executiv al Universității Cluj l-a dat în judecată pe fostul fotbalist al formației bucureștene, ba chiar a și câștigat în instanță, impresara reușind să primească despăgubiri în valoare de 350.000 de euro.

După derby-ul pierdut de FCSB contra Rapidului, scor 0-1, patronul roș-albaștrilor s-a enervat extrem de tare și a spus că se va retrage din fotbal, dar și că își va vinde clubul. La capătul acestei declarații, fosta parteneră de viață a lui „Reghe” i-a transmis să nu se abată de la decizia sa și să o lase pe fiica sa mijlocie să o preia pe formația bucureșteană, impresara lăsând de înțeles că se descurcă mai bine decât el în afaceri.

Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns femeii, ba chiar s-a simțit nevoit să apeleze la misoginism. După acel incident, cei doi nu prea se mai „înghit” unul pe celălalt și își trimit „înțepături” cu fiecare ocazie.

„Nu mă interesează personajul, nu vorbesc cu femei despre afaceri și fotbal. Să nu mai pomenească ea vreodată numele copiilor mei. Nu vrea să se potolească, văd. Mă auziți pe mine să vorbesc vreodată de familia cuiva? Mă bag eu vreodată în casa omului?

Eu vorbesc numai despre fotbal și despre Dumnezeu. Se bagă în seamă total neîntrebată. Nu vede că nu o mai bagă nimeni în seamă? Tot de Gigi Becali se leagă? Nu mă interesează personajul, să nu mai aud de ea”, a declarat Gigi Becali pentru CANCAN.RO.

SURSA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *