mie. dec. 6th, 2023

Delia a avut o primă reacție după ce s-a scris că s-ar fi certat cu Lora din cauza unei piese. Cele două cântărețe își doreau să lanseze varianta nouă a unei piese care aparține trupei Azur. În cele din urmă, Lora și Ionuț Ghenu, iubitul și managerul ei, au renunțat la proiect. Iată ce a declarat acum Delia.

Delia, după ce s-a spus că s-a certat cu Lora din cauza unei melodii

Delia și Lora au vrut să lanseze o nouă variantă a piesei „Fata de pe plajă”, care aparține trupei Azur și al cărei refren este viral pe TikTok. Delia a reușit să lanseze piesa înaintea Lorei. Este vorba despre melodia „Lololo”, care se bucură de succes în mediul online. Așadar, Lora a fost cea care a renunțat la acest proiect, având în vedere că Delia i-a luat-o înainte. Totuși, Delia s-a aflat în mijlocul unor controverse pentru că au circulat zvonuri că a furat melodia și că s-ar fi certat cu Lora. Delia a răbufnit, pe Instagram, în fața acestor acuzații.

Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover? După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.

Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial. Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a mai spus Delia pe Instagram, conform Fanatik.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *