mar. iul. 23rd, 2024

Neti Sandu și Florin Busuioc se numără printre cele mai vechi vedete ale trustului Pro. Realizatoarea rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu aproape trei decenii și se bucură de simpatia a milioane de români. În schimb, colegul său a venit la postul din Pache Protopopescu în anul 1996. De curând, celebra astroloagă s-a decis să vorbească deschis despre cum se înțelege cu prezentatorul de la rubrica meteo. Iată ce a putut să spună Neti Sandu despre Busu!

Cum se înțeleg Neti Sandu și Florin Busuioc

Neti Sandu și Florin Busuioc nu mai au nevoie de niciun fel de introducere. Când rostești aceste nume, le atribui imediat și locul pe care-l ocupă în cadrul postului din Pache Protopopescu. Neti Sandu la horoscop, iar Busu la meteo.

Telespectatorii nu îşi pot imagina cum ar arăta cele două rubrici fără ei. Celebra astroloagă este la Pro TV de 27 de ani, în timp ce colegul său este de 26 de ani. Cu toate astea, puțină lume știe cum se înțeleg, de fapt, cei doi. Într-un interviu pentru viva.ro, Neti Sandu a oferit detalii despre relația cu Florin Busuioc.

„Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a declarat celebra astroloagă pentru sursa citată.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *