mar. iul. 23rd, 2024

Moartea în condiții suspecte a unui bărbat de 58 de ani este anchetată de polițiștii din București, care au deschis deja și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Victima a fost lovită duminică de un autobuz, pe o stradă din Sectorul 3. Șoferul a fost oprit însă de oamenii legii la 10 km depărtare, în piața Charles de Gaulle. Luat la întrebări, bărbatul a declarat că nu știe să fi accidentat pe cineva.

Ca să lămurească situația, conducerea Serviciului de Transport Public le-a predat anchetatorilor și imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale autobuzului.

Era ora 06:00 când șoferul unui autobuz, care circula pe linia 335 în direcția Băneasa, accidenta în condiții neclare un pieton în vârstă de 58 de ani. Ce încearcă polițiștii să afle este ce s-a întâmplat cu bărbatul de a căzut pe carosabil și apoi a ajuns să fie strivit de autobuz.

Polițiștii au fost alertați de un martor, printr-un apel la 112. Anchetatorii au aflat că victima a fost lovită de un autobuz după urmele de cauciucuri lăsate la locul accidentului de autovehicul.

Șoferul a fost testat și nu consumase alcool. Apoi a fost dus la audieri.

Angajatul societății de transport București are o experiență la volanul autobuzului de aproape 30 de ani. Superiorii lui au decis să îl suspende pe perioada cercetărilor, iar autobuzul să fie garat la autobaza Titan și să fie pus la dispoziția procurorilor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *