mie. dec. 6th, 2023

Răsturnare de situație în cazul bărbatului care a murit ieri în Dolj. Ceea ce părea a fi un accident în timpul sacrificării unui miel, s-a dovedit a fi de fapt o crimă.

Polițiștii din Coșoveni, județul Dolj, au fost sesizați, ieri, că la o stână din comuna Bratovoești un bărbat a fost rănit în timpul sacrificării unui miel.

Ieri, povestea arăta că un bărbat de 49 de ani din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, ar fi lovit din greșeală, cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate.

Astăzi, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru că s-a constatat că totul ar fi fost de fapt o crimă, nicidecum un accident. Se pare că cei doi avuseseră anterior un conflict.  Acum, procurorii încearcă sa stabilească de ce soția bărbatului mort, care se afla împreună cu acesta la stână, a mințit.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, a transmis astăzi Inspectoratul Poliției Județene Dolj.

Din probatoriu a reieșit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuțit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă.

Bărbatul de 49 de ani a fost reținut astăzi pentru 24 de ore pentru omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *