mie. dec. 6th, 2023

Oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze de lucru în cazul acestui accident, printre care și cea a sinuciderii tânărului.

Au apărut primele imagini video cu momentul accidentului care a avut loc duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în dreptul stației STB Luterană, eveniment în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Din imagini, se vede cum tânărul care a murit în accident stătea pe o bancă, în stația de autobuz.

La un moment dat, acesta se ridică, face câțiva pași în față, aplecat, apoi se prăbușește direct pe șosea. În acel moment, mașina condusă de Monica Odagiu l-a lovit, actrița încercând fără succes să-l evite.

Tânărul de 33 de ani se numește Alexandru. Cauza decesului bărbatului este un traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața.

În următoarele zile vor veni și rezultatele analizelor toxicologice. Atunci se va vedea dacă tânărul era sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise. 

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a povestit actrița.

„Totul a fost înregistrat pe camere. Nu am putut schimba în niciun fel acest final”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *