mie. iul. 17th, 2024

Intrată în atenția publicului prin prisma zvonurilor despre o posibilă relație cu Dan Bittman, Monica Odagiu reușea să ajungă la publicul român, atât prin spectacolele sale de teatru, cât și prin aparițiile pe micul ecran, alături de sora sa, precum și pe rețelele de socializare. Numai că în aceste zile actrița trece prin momente extrem de grele, după ce a fost implicată într-un accident rutier dramatic. În exclusivitate pentru Playtech știri psihologul Radu Leca și-a expus părerea legat de accidnetul în care a fost implicată actrița.

Psihologul Radu Leca: „Monica Odagiu este în mod real victima”

În cursul zilei de ieri, 9 aprilie, actrița Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier grav pe străzile Capitalei, care s-a soldat, din păcate, cu decesul unui tânră de 35 de ani. Conform primelor datel de la momentul accidentului, se pare că vinovatul ar fi fost chiar tânărul decedat care traversase neregulamentar, dar și lipsa de experiență a actriței ca șofer. Despre incidentul dramatic de ieri redacția Playtech Știri a cerut părerea unui psiholog, Radu Leca, care ne-a declarat:

„Monica Odagiu este în mod real victima. Ea a fost supusă unei traume greu de acceptat şi de înţeles. A luat parte, fără voia ei, 100% accidental, la o sinucidere.

Omul care s-a aruncat beat în fața mașinii ei i-a ales autoturismul total întâmplător. Monica Odagiu este cunoscută pentru empatia și sensibilitatea ei.

Acest eveniment cumplit, care a conţinut clar un act suicidal, din partea unui om beat, a marcat-o pe viață. Nu ştiu dacă actrița româncă va mai avea puterea să se urce la volan, singură sau însoţită.”, spune ân exclusivitate pentru Playtech Știri, psihologul Radu Leca

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *