mie. dec. 6th, 2023

Vladlen Tatarsky este un cunoscut blogger, propagandist militar şi corespondent de război pro-Kremlin. El a fost executat, astăzi, într-o explozie provocată într-o cafenea din Sankt Petersburg, în timpul unui eveniment.

Pe imaginile surprinse înainte de explozie se poate observa cum Vladlen Tatarsky a primit un premiu, sub forma unei statuete, despre care presa internaţională spune că era plin cu TNT.

La un moment dat, statueta a explodat şi l-a ucis pe loc pe Vladlen Tatarsky. Alte 16 persoane au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

Vladlen Tatarsky era cunoscut pentru susţinerea regimului de la Kremlin, pentru corespondenţele din Ucraina în care promova războiul ilegal pornit de Rusia. Mai mult, el ar fi făcut parte din armata rusă, la un moment dat, fiind chiar născut în regiunea Donbas, iar numele său real era Maxim Fomin.

Într-un clip video postat în luna decembrie 2022, Vladlen Tatarsky apare la Kremlin, acolo unde ar fi fost invitat la un eveniment. În acelaşi clip video, propagandistul apare în timp ce ameninţă că „vom învinge pe oricine, îi vom ucide pe toţi, vom jefui tot.”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *