mie. dec. 6th, 2023

Azi, la ora prânzului, avocatul fraților Tate a vizitat reședința din Ilfov a milionarilor, unde a stat de vorbă cu reporterii Antena 3 CNN și a vorbit despre postările controversate din mediul online.

„Viața lor s-a schimbat, iar atitudinea celor doi va fi una cu totul nouă. Nu există vreo interdicție de a posta pe rețelele sociale, dar vom avea în vedere o atenție sporită asupra a ceea ce vom transmite în mediul online”, a declarat cel care îi apără pe frații Tate.

După ce a fost eliberat din Arestul Central, Andrew Tate a postat primul mesaj, pe care l-a transmis fanilor săi.

„Dacă ați cercetat vreodată comportamentul uman la un nivel înalt, ați înțelege importanța mediului. Atunci când ești înconjurat de oameni nemiloși, devii și mai nemilos”, a scris Andrew Tate, într-un mesaj transmis pe mail.

Cei doi frați au stat în spatele gratiilor de la finalul anului trecut, însă, vineri, aceștia au fost scoși din Arestul Central, după ce Curtea de Apel a decis să le admită contestația și să-i plaseze în arest la domiciliu.

Tot astăzi, polițiștii au venit de două ori la reședința din Ilfov, pentru a-i verifica pe milionari.

Andrew și Tristan Tate nu au voie să părăsească locuința, nu pot vorbi cu alte persoane care sunt implicate în dosar și sunt obligați să îi primească pe polițiști de fiecare dată când aceștia vin să-i verifice.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *