mie. iul. 17th, 2024

Eno Alaric, un TikTok-er care susține că vine din anul 2671, a afirmat, printre altele, că prima mașină a timpului va fi testată cu succes în 2031, doar că persoana care o va testa va fi prinsă în timp până în 2045.

Presupusul „călător în timp” a emis un noi premoniții pe contul său de TikTok – @theradianttimetraveller.

După ce a făcut a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni, acum, Eno Alaric a pretins că are detalii despre evenimentele care se vor întâmpla în următorul deceniu, pe care le-a împărtățit într-un videoclip format din două părți.

Prima parte, raportată anterior de Daily Star, a oferit detalii despre ceea ce va provoca următoarea pandemie globală – inclusiv de unde va veni virusul.

Prima călătorie în timp, din Danemarca

Dar în a doua parte a oferit detalii despre momentul în care călătoria în timp va deveni posibilă pentru oameni. Potrivit anuțului său, primul test pentru a călători în timp va avea loc în 2031, în Danemarca. Însă, avertizează că procesul va funcționa, dar va fi imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă, pentru că va rămâne blocată în timp până în anul 2045.

2029: Hyperloop este făcut public în mod oficial. Hyperloop permite călătoria în jurul lumii mult mai rapid decât avioanele. Acesta poate călători din Florida până la New York în 90 de minute.

2030: Oamenii de știință dezvoltă o modalitate prin care oamenii pot comunica cu alte specii. Acest lucru ne permite să aflăm ce știu alte animale și să aflăm cât de inteligente sunt acestea cu adevărat. Majoritatea sunt la fel de inteligente ca și oamenii”.

2031: Primul test pentru a călători în timp are loc în Danemarca. Funcționează, dar este imposibil ca persoana care a călătorit în timp să se întoarcă. El a rămas blocat în 2045”.

2032: Orbita planetei Mercur se schimbă la întâmplare și zboară direct în soare, lăsându-ne cu o planetă mai puțin în sistemul nostru solar”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *