mie. dec. 6th, 2023

Ana Morodan, „contesa digitală”, a fost reținută de poliție, după ce a provocat un accident. Influencerița a refuzat inițial testarea, dar a fost descoperită conducând sub influența alcoolului și a drogurilor, la al doilea filtru, în aceeași seară.

Polițiștii au încercat să oprească o conducătoare auto, marți, se arată într-un comunicat al Poliției Rutiere. Femeia aflată la volan este Ana Morodan, potrivit unor surse, care se prezintă drept „contesa digitală” întrucât este deosebit de cunoscută în online, ca influencer.

Ana Morodan a fost oprită marți, în jurul orei 16:20 în zona Pieței Charles de Gaule, arată sursele citate.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *