mie. sept. 18th, 2024

Intervenţia poliţiştilor după trei ore de la primul apel la 112 pune sub semnul întrebării eficienţa procedurilor după care acţionează poliţiştii români. Pentru că proprietarul apartamentului nu le-a dat voie să spargă uşa, agenţii l-au aşteptat în faţa uşii mai bine de o oră să vină cu cheia.

Motivul invocat de poliţiştii este că nu existau indicii că bebeluşul ar fi în pericol. Între timp, specialiştii criminalişti spun că poliţiştii s-au temut că vor fi nevoiţi să plătească uşa. cţiunea ratată a Poliţiei Române este trasă la indigo după cazurile Caracal şi Oneşti.

26 martie. A doua zi după Ziua Poliţiei Române. Alba Iulia. O femeie în vârstă de 25 de ani sună la 112 şi cere ajutorul Poliţiei. Era ora 1 şi 14 minute când apelul era transferat către dispeceratul Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Ora veche. Femeia a reclamat că e îngrijorată pentru fiul său de un an. Băiatul era în grija tatălui, cu care Cristina încheiase relaţia în octombrie anul trecut.

Mama copilului le-a spus poliţiştilor că avusese un schimb de mesaje cu bărbatul, atât în limba română, cât şi în limba engleză şi că dintr-o dată acesta nu i-a mai răspuns. Era gelos şi femeia le-a spus poliţiştilor la telefon că are un comportament suspect.

La ora 1 şi 25 de minute, dispeceratul a anunţat cea mai apropiată echipă de poliţie din teren. Doi agenţi de la ordine publică au preluat cazul şi au luat legătura cu mama. Unul dintre ei l-a sunat pe Bogdan, tatăl băieţelului. Era unu şi 28 de minute ceasul. Bogdan nu i-a răspuns.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *