mie. dec. 6th, 2023

Incident neobișnuit în Iași! O femeie a fost înțepată în mână de un scorpion, după ce ar fi cumpărăt banane de la un magazin Lidl. Aceasta crede că vietatea ar fi fost adusă în magazin cu un transport mai mare, iar scorpionul a ajuns la ea acasă direct în punga de cumpărături. Fructele proveneau din Ecuador.

Ieșeanca susține că a fost înțepată de scorpionul adus cu un transport de banane în magazin. A adus vietatea acasă, după ce ar fi cumpărat banane din Lidl acum câteva zile. Se pare că femeia a fost înțepată aseară, dar abia spre dimineață și-a dat seama că este vorba despre un scorpion. Nici prin cap nu i-a trecut la început de pericolul care o paște.

Dr. Florin Roşu, manager spital: În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat o pacientă care prezenta o marcă ce ne-ar fi dus cu gândul la înţepătura de scorpion, acest lucru, colerat cu relatările pacientei. Din fericire, aceasta nu prezenta nicio marcă de înţepătură acută, în termeni nemedicali, o umflătură, înroşire a zonei respective. Cu toate acestea a beneficiat de consult de specialitate, sigur şi de un tratament preventiv. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *