mie. dec. 6th, 2023

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să devii milionar ? Dar miliardar? Un bărbat a ocolit toate acestea și a devenit brusc un multi-cadrilionar în câteva minute, scrie LadBible.

Americanul a devenit cea mai bogată persoană din toate timpurile pentru un moment foarte scurt, înainte de a pierde totul.

Chris Reynolds, în vârstă de 56 de ani, și-a deschis contul Paypal într-o zi din iulie 2013, pentru a descoperi că a fost creditat în cont cu 92 de cvadrilioane de dolari – 92.233.720.368.547.800 de dolari pentru a fi exact – făcându-l pe scurt cel mai bogat om și singurul cvadrilionar care a pășit pe Pământ.

Diverse instituții de știri care au auzit despre eveniment s-au grăbit să sublinieze că, la acea vreme, bărbatul din comitatul Delaware era de un milion de ori mai bogat decât mogulul telecomunicațiilor Carlos Slim, care avea o avere netă de 67 de miliarde de dolari.

Povestind momentul, Reynolds a declarat pentru CNN: „Este un lucru curios. Nu știu, poate cineva s-a distrat.”

Trebuie să fi fost un șoc pentru Reynolds, deoarece și-a amintit că cea mai mare sumă pe care a primit-o prin PayPal a fost „puțin peste 1.000 de dolari” din vânzarea unor anvelope BMW de epocă pe eBay.

Paypal a lansat o declarație în care spunea: „Este evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds a înțeles circumstanțele”.
Serviciul de plată online s-a oferit să doneze o sumă de bani unei organizații de caritate la alegerea lui Reynold ca plată pentru accident.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *