mar. iul. 23rd, 2024

Serviciul Federal de Securitate a declarat pentru agențiile de presă rusești că forțele sale și armata încearcă să lichideze „un grup înarmat de naționaliști ucraineni” care s-a infiltrat în Rusia.

UPDATE: Președintele Rusiei Vladimir Putin convoacă, joi, o reuniune de urgență după ce „Ucraina ar fi luat ostatici în Rusia”, conform presei internaționale.„Îi vom stoarce”, e promisiunea lui Vladimir Putin, după atacul de la Briansk. Președintele rus a calificat evenimentele de joi din regiunea Bryansk drept un „atac terorist”.

UPDATE – TASS face o actualizare a informaţiilor sub titlul „Ce se ştie despre infiltrarea sabotorilor ucraineni în satele de frontieră din regiunea Briansk”:

Sabotorii ucraineni s-au infiltrat joi dimineaţă într-o zonă de frontieră din regiunea Briansk, a declarat şeful regiunii, Aleksandr Bogomaz. Potrivit celor mai recente informaţii, aceştia au intrat în două sate şi se duc lupte.

Serviciul Federal de Securitate(FSB) a confirmat că în zona de frontieră este în curs o operaţiune de eliminare a celor infiltraţi pe la frontiera de stat.

Bogomaz a declarat că „sabotorii” s-au infiltrat în satul Lubeceane, situat în districtul Klimovsk, chiar la graniţa cu Ucraina. Potrivit acestuia, forţele ucrainene au aruncat în aer un vehicul, în urma căruia o persoană a fost ucisă şi o alta – un copil de zece ani – a fost rănită.

În plus, potrivit guvernatorului, un atac cu dronă a vizat satul de frontieră Suşani.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *