lun. iun. 17th, 2024

Scumpire a carburanților, azi, după mai multe ieftiniri. Care sunt prețurile afişate azi la pompă în toată ţara.

Preţ carburanţi. Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de Economica.net în acest an, afișează pe data de 2 martie 2023 un preț al benzinei standard de 6,58 lei/litru, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,21 lei/litrul.

Așadar, în această dimineață Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților, a crescut prețul benzinei cu cinci bani pe litru și l-a menținut pe cel al motorinei.

Preţ carburanţi. Veste bună pentru şoferi, mărţişorul le aduce un plin mai ieftin
Este prima scumpire operată după un lanț mai lung de scumpiri. Precedenta modificare de preț a fost operată de Perom la 24 februarie, când compania a scăzut prețul motorinei cu cinci bani pe litru și pe cel al benzinei cu doi bani pe litru.

Precedenta modificare de preț a fost operată de Perom acum trei zile, la 21 februarie, când compania petrolieră a redus cu opt bani pe litru prețul motorinei și a menținut prețul benzinei. Anterior, la data de 14 februarie, Petrom crescuse prețul benzinei cu cinci bani pe litru și menținuse prețul motorinei. Scumpirea de pe 14 februarie  fusese prima operată de Petrom în precedentele trei săptămâni și venea după patru ieftiniri consecutive, mai ales la motorină.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *