mie. iul. 17th, 2024

Un stol misterios de mii de păsări a stârnit teamă și îngrijorare printre localnici, după ce a invadat străzile din Mexic.

Mii de păsări au împânzit străzile din Mexic, iar asta i-a făcut pe localnici să creadă că vine „sfârșitul lumii”, scrie Daily Star.

In Mexico, birds have started to congregate in the streets.

The main theory behind this is that the birds sense an environmental crisis is coming. pic.twitter.com/GAkoUB4ajx

Într-o postare pe Twitter, care a devenit virală, un utilizator a surprins imaginile cu miile de păsări și avertizează asupra unei „crize de mediu” pe care păsările par să o prezică.

Stoluri de păsări au putut fi observate și în Texas, Long Island sau New Jersey.

Aceste stoluri nu sunt „niciodată un semn bun”, potrivit unui utilizator, care sugerează că păsările zboară întotdeauna „departe de pericol”.

Despre ce pericol ar putea fi vorba nu a fost încă menționat, dar mulți utilizatori au sugerat că se apropie o furtună.

Cei care au încercat să înțeleagă de ce păsările au împânzit străzile din Mexic au luat în considerare fie o „criză magnetică”, fie o „erupție solară”.

Un utilizator a crezut că acest stol de păsări se pregătesc să repete scenele din filmul „The Birds” al lui Alfred Hitchcock.

Acesta a scris „Se întâmplă. Fugiți să vă salvați viața!” și a postat un instantaneu al filmului de groază din anii 1960.

Sărbătoresc noua fabrică Tesla care va fi construită în curând!”, a mai scris un alt utilizator pe Twitter.

Dincolo de afirmațiile privind furtunile și erupțiile solare, unul dintre motive ar putea fi o „migrație” către Mexic, iar o mână de experți autoproclamați în păsări au spus că este „sezonul de reproducere” pentru animalele înaripate.

Un alt utilizator, nemulțumit de afirmațiile despre „sfârșitul vremurilor”, a spus pur și simplu „Întotdeauna a fost așa acolo”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *