lun. iun. 17th, 2024

Cu Mihai Pintilii suspendat de Federația Română de Fotbal, pentru că ”dirija” tot ce se întâmplă la FCSB fără să dețină licență PRO, Leo Strizu va avea un nou ”ajutor” pe bancă.

Cel care deține în acte funcția de ”principal” la gruparea ”roș-albastră” a anunțat, la conferința de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploiești, de joi, că Mihai Stoica, managerul general al echipei, va lua loc pe bancă pentru următoarele partide.

MM Stoica revine pe banca FCSB-ului!

„Respectăm decizia Federației, ne așteptam, nu ne-a prins nepregătiți. Salut revenirea lui Mihai Stoica pe bancă, ceea ce oferă un plus echipei vizavi de moral și încredere. Iar de partea indicațiilor, că sunt tehnico-tactice, va fi ceea ce a fost și până acum. Nu trebuie să-și facă nimeni probleme că echipa va suferi din acest punct de vedere”, a spus Leo Strizu.

Pe lângă cele patru etape de suspendare, Pintilii a primit și o amendă de 6.800 de lei. Și FCSB va trebui să plătească o amendă, în valoare totală de 10.000 de lei.

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF

„Comisia admite sesizarea formulată de Şcoala Federală de Antrenori. În temeiul art. 83/7 din RD şi art. 59/3 din RD, pârâtul Pintilii Doru Mihai se sancţionează cu suspendare 4 (patru) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art. 83/7 din RD raportat la art. 59/3 din RD, clubul FCSB SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată pe site-ul citat.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *