sâm. mai 18th, 2024

Gina Matache, la fel ca orice altă mamă, pune binele copiilor mai presus de orice. Gina își iubește fiicele enorm de mult și le dorește tot binele din urmă. Dacă în ceea ce privește mariajul Deliei este mai mult decât împăcată, nu același lucru se poate spune și despre alegerile Oanei.

Gina Matache tună și fulgeră în online. Femeia a decis să nu se mai abțină și a dat cărțile pe față. Divorțul Oanei de fostul ei soț nu a fost deloc pe placul ei. Dacă până acum a ales să tacă, mai nou, Gina își varsă nervii în fața tuturor. Mama Oanei nu este deloc de acord cu noul iubit al fiicei sale. Ba mai mult, în consideră un real pericol pentru cele două nepoate ale sale.

„Se zice că bufonul care ajunge la palat nu devine rege, ci transformă palatul în circ și zdrobește tot ce ai contruit. Așa că, ai grijă pe cine aduci în casa ta.”, este mesajul postat de Gina Matache chiar azi. Se pare că femeia nu privește deloc cu ochi buni noua relație a fiicei sale și o atenționează cu privire la tot.

Gina Matache nu-l dorește pe Radu în familia ei

Însă, mesajul de azi nu este singura frustare pe care o are Gina Matache. Zilele trecute, tot pe social media, aceasta a început să comenteze la postările fiicei sale. „Exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor.”, „Copilul meu a important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii.”, au fost doar câteva dintre replicile aruncate în online.

Se pare că Gina Matache a ales să vorbească în public despre acest subiect pentru a-i deschide ochii Oanei. Oana nici nu vrea să audă de așa ceva și alege să o ignore pe mama ei. Tocmai de aceea, Gina a apelat la ajutorul fanilor.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *