lun. iun. 17th, 2024

Cătălin Măruță lucrează la PRO TV de aproape 15 ani și a fost nelipsit de pe post, având o emisiune de luni până vineri tot timpul. Au existat numeroase zvonuri conform cărora acesta ar fi urmat să fie scos de pe post în toamna anului trecut. Doar că acest lucru nu s-a întâmplat, iar el a reușit să și crească cifrele de audiență pentru a-și consolita poziția.

Din păcate, acum Cătălin Măruță este obligat să se retragă de la PRO TV, cel puțin pentru o perioadă. Rămâne de văzut dacă va mai reveni în aceeași manieră. Sunt multe semne de întrebare pentru că și Cabral a fost înlocuit cu Cosmin Seleși și pare că cei din conducere vor să încerce rețete noi de audiență.

Cătălin Măruță și-a anunțat publicul că va lipsi de la emisiune o perioadă spune el pentru că este programat pentru o operație de care-i este foarte frică. Într-una dintre vacanțele lui cu familia, acesta a făcut ruptură de ligamente încrucișate la genunchi și are dureri groaznice. Deși a amânat mereu intervenția, acum aceasta a devenit inevitabilă.

Cătălin Măruță, anunțul cu care a întristat pe toată lumea
„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție”, a declarat Cătălin Măruță chiar în emisiunea sa.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *