mie. iul. 24th, 2024

Florinel Coman (24 de ani) traversează o perioadă bună la FCSB, iar Gigi Becali (64 de ani) nu vrea ca acesta să mai lipsească din formula de start.

Totuși, fotbalistul are parte de probleme în afara vieții de fotbalist. Coman a fost înștiințat de procurori că a fost pus sub învinuire în dosarul deschis pentru conducere fără permis.

Florinel Coman a fost pus sub învinuire 

În urmă cu doi ani, Florinel Coman a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere pe Autostrada A2, după ce aparatul radar a indicat că fotbalistul circula cu o viteză de 165 de kilometri pe oră. Jucătorul FCSB-ului le-a înmânat polițiștilor documentele sale, însă oamenii legii au sesizat că permisul lui Coman este eliberat în Ucraina, iar documentul nu are nicio valoare în România.

Astfel, pe numele jucătorului de la FCSB a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Autoritățile din România au făcut demersuri pentru a afla dacă Florinel Coman chiar a urmat o școală de șoferi pe teritoriul Ucrainei, dar răspunsul din țara vecină nu a venit, mai ales că, între timp, Rusia a declanșat războiul.

Din acest motiv, ca Florinel Coman să ajungă în fața instanței, potrivit Gândul, anchetatorii au schimbat strategia și au construit probatoriul în baza altor dovezi, iar fotbalistul ar fi primit calitatea de inculpat în acest caz.

Se pare că avocații fotbalistului vor mai adăuga la dosar anumite declarații ale apropiaților lui Florinel Coman, prin care se atestă că fotbalistul nu a avut niciodată probleme cu legea, iar, după ce va fi întocmit rechizitoriul, jucătorul FCSB-ului va fi adus în fața instanței.

Gigi Becali: “Echipa începe cu Florinel Coman!”

După această remiză, roș-albaștrii au rămas la 7 puncte în spatele liderului, Farul Constanța.

Deși l-a criticat în trecut pe Florinel Coman pentru evoluțiile slabe, Gigi Becali și-a recăpătat încrederea în fotbalist.

“Cu Tavi (n.r. Popescu) și cu Coman nu ai ce să faci. Trebuie să joace amândoi. Le găsim, nu le găsim, trebuie să le găsim. Pe Florinel Coman nu ai cum să-l scoți de la echipă, că deja Coman este mai valoros decât era înainte. Deja și-a regăsit forma. Ce, sunt idiot să-l dau înapoi pe Coman?

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *