mar. iul. 23rd, 2024

Michael Townsend, un bărbat din Statele Unite ale Americii, s-a mutat într-o cameră nefolosită din mall, unde a trăit ani de zile înainte de a fi descoperit.

Bărbatul și-a dorit să scape de plata unei chirii și a utilităților, așa că a decis să se mute într-o cameră dintr-un centru comercial, pe care și-a amenajat-o ca un adevărat apartament. Acolo, acesta a trăit timp de patru ani de zile, iar în toată această perioadă nimeni nu l-a deranjat.

Potrivit Mirror, bărbatul a observat pentru prima dată spaţiul nefolosit din Providence Place Mall, situat în Rhode Island, SUA, în anul 1999. La o privire mai atentă, i s-a părut că încăperea era formată întâmplător, din cauza pereţilor celorlalte spaţii comerciale care o împrejmuiau.

“În preajma Crăciunului, în 2003-2004, era şi o reclamă la radio: o voce entuziasmată de femeie vorbea despre cât de grozav ar fi să poţi locui la mall. Insista că la mall nu ai parte doar de o experienţă uimitoare de shopping, ci şi că acesta îţi pune la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru a duce o viaţă sănătoasă“, a scris Michael Townsend pe un site-ul său.

”Planul a fost să stau la mall doar o săptămână, întrucât nu mă gândeam că nu era simplu să trăiesc acolo, însă m-am răzgândit. Am ajuns să-mi doresc să trăiesc acolo și am reușit timp de aproape patru ani.”, a mai precizat acesta, care a recunoscut, însă, că a fost ajutat de prieteni să-și transforme ”visul” în realitate.

Agenţii de pază au sesizat că ceva nu este în regulă şi i-au prins chiar înainte să înceapă amenajarea unor noi zone din locuinţa improvizată, astfel că bărbatul a ajuns în fața instanței. El nu a ajuns în închisoare, dar nu mai are voie să intre la mall pentru tot restul vieții.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *