lun. iun. 17th, 2024

Radu Banciu a lansat mai multe atacuri la adresa Ioanei Cosma, după ce ProTV a decis ca emisiunea pe care prezentatoarea de televiziune o modera la ProArena să fie scoasă din grilă. Realizatorul de emisiuni de la Prima Sport aduce noi acuzații la adresa jurnalistei.

Radu Banciu a lansat mai multe atacuri la adresa fostei vedete de la ProTV, mai ales, după ce emisiunea acesteia a fost scoasă din grila de programe a postului ProArena. Ioana Cosma i-a răspuns colegului la afirmațiile făcute la adresa ei, dar realizatorul de emisiuni de la Prima Sport nu s-a oprit. Banciu susține că timp de 20 de ani Cosma a lucrat doar pentru Gigi Becali.

Banciu a făcut referire la intervențiile latifundiarului din Pipera în emisiunile moderate de jurnalistă. „«Îl avem la telefon pe principalul finanțator al Stelei, bună ziua, domnule Becali!», asta a zis Ioana Cosma timp de 20 de ani cât a făcut carieră în presă. Pentru asta? 20 de ani nimic nu a făcut mai mult în viața ei aici. Cea mai mare parte a vieții i-a fost dedicată unui anume Gigi Becali, la televizor, spunând numai banalități în prezența aceluia”, a spus Banciu.

Ioana Cosma „a slujit un cioban și un corupt” timp de 20 de ani

Jurnalistul de la Prima Sport a continuat prin a spune că intervențiile patronului de la FCSB au reprezentat toată cariera fostei vedete de la ProTV. Mai mult decât atât, Banciu a punctat că ceea ce a făcut Ioana Cosma în ultimii 20 de ani nu se poate numi presă și că toate eforturile sale de a urma cursurile unei facultăți sau de a citi mai multe cărți au fost în zadar. Prezentatorul de televiziune a concluzionat prin a spune că nu știe de ce Cosma a făcut aceste lucruri de care o acuză.

„Păi, cum să te apuci, mă, cum să faci studii, cum să citești o carte, cum să te duci într-un amfiteatru, într-o bibliotecă, ca după aia când ajungi într-o meserie tu să slujești un cioban, un ipocrit, un hoț, un corupt, toată cariera ta. Nu vi se pare puțin aiurea? Pentru ce să faci lucrul ăsta? Nouă ni se spune: «Păi, da, se uită lumea». Lasă, bă, lumea se uita la Elena Ceaușescu…”, a spus Radu Banciu, potrivit prosport.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *