lun. sept. 25th, 2023

Te-ai gândit vreodată că poți afla ce tip de personalitate ai, totul numai dacă ești atent la modul în care ții telefonul în mână? Noi îți prezentăm un test care spune multe despre tine și trăsăturile tale de caracter.

  • Ce personalitate ai în funcție de modul în care ții telefonul în mână
  • Testul care spune multe despre caracterul tău

Modul în care ții telefonul în mână spune multe despre tine. Probabil că nici nu te-ai gândit vreodată la asta, însă iată la ce concluzie au ajuns specialiștii. Poziția în care ții dispozitivul când îl folosești poate dezvălui secrete ascunse despre tine.

Cu toții știm că felul în care ținem noi telefonul diferă de modul în care îl utilizează persoana de lângă noi. Suntem diferiți, iar asta ne face speciali. Vezi ce spune acest aspect despre personalitatea ta.

Ții telefonul cu ambele mâini și derulezi cu degetul mare

Dacă ești genul de persoană care ține telefonul cu ambele mâini și preferi să derulezi cu degetul mare, trebuie să știi că ai o intuiție puternică și ești înțelept. Preferi să fii atent la cele mai mici detalii și ești empatic cu oamenii din jurul tău.

Cu atât mai mult, ai o grijă mare pentru cei dragi și ai tendința să te îndrăgostești foarte repede. De cele mai multe ori iei decizii din grabă, dar nu ai regrete.

Ții dispozitivul cu ambele mâini și derulezi cu degetele mari

În cazul în care ții telefonul cu ambele mâini și derulezi cu degetele mari, este important să știi că ești foarte inteligent și vesel. Ai tendința să fii energic chiar și când nu te simți odihnit și te adaptezi în orice mediu.

Ai un IQ ridicat și îți place să analizezi felul în care un om acționează, cum vorbește, dar și cât de inteligent este.

Ții telefonul cu o mână și derulezi cu degetul mare

Dacă ții telefonul cu o mână și derulezi cu degetul mare, înseamnă că ești genul de persoană care alungă gândurile negative și ești fericit chiar și în momentele mai puțin plăcute. Înveți repede din greșeli și nu îți place să ai regrete.

Nu ești genul de persoană care să rămână în zona de confort, ci preferi aventurile. Ești o fire ambițioasă, însă ai tendința să fii toxică în relații.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *