mie. iul. 24th, 2024

Dacina Crasnanic și Traian Alexandru au aflat, la 50 de ani, că sunt frați, după ce ambii și-au făcut teste ADN. Cei doi români au fost despărțiți la naștere și adoptați de familii diferite, potrivit CBC.

Fără să știe unul de altul, ei locuiau în Canada, la 30 de minute de mers cu mașina unul de celălalt.

Nu s-au cunoscut niciodată până când fiecare a făcut testele ADN „23andMe”, în speranța de a afla mai multe despre istoria familiei lor.

Niciunul dintre ei nu a descoperit informații importante despre ceea ce căuta, dar ambii au primit surpriza vieții lor, deoarece rezultatele testelor au dezvăluit că sunt frați.

Paradoxal, ei locuiesc întâmplător destul de aproape unul de celălalt. Rezident în Toronto, Alexandru a mărturisit că ideea de a locui amândoi în aceeași țară a fost o altă surpriză.

„Este o nebunie. Adică, de ce Canada? Aș putea fi în Anglia. Aș putea fi în Germania. Aș putea fi în Spania. Sunt cetățean european. Aș putea fi peste tot, dar sunt aici”, a declarat el pentru jurnalista Ismaila Alfa de la CBC Metro Morning.

La scurt timp după ce a obținut rezultatele testelor ADN, Alexandru i-a trimis Dacinei, care locuiește în orașul Markham, la 22 de kilometri nord de Toronto, un mesaj pe rețelele de socializare în Ajunul Crăciunului din 2021.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *