sâm. apr. 20th, 2024

Au trecut aproape nouă ani de la teribilul accident suferit la schi de către celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher (53 de ani), dar încă nu este clar care este starea sa reală de sănătate.

Germanul a scris istorie în Formula 1, iar performanțele sale nu au fost uitate. Michael Schumacher a primit un premiu în cadrul unui eveniment care a avut loc la Koln, iar Corina (53 de ani), soția fostului pilot, și Gina (25 de ani), fiica acestuia, au ridicat distincția.

Corinna Schumacher a fost vizibil emoționată și nu și-a putut opri lacrimile, iar jurnaliștii de la Bild și-au arătat solidaritatea: ”Corinna, plângem alături de tine”, a titrat cotidianul german.

La festivitatea respectivă a luat cuvântul Jean Todt, fostul șef de la Ferrari al lui Michael Schumacher și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai germanului.

Eram o echipă de neînvins! Lui Michael îi plăcea să muncească şi echipei îi plăcea să lucreze pentru el. Ne e dor de el aici. Michael are o familie minunată.

La fel ca soţia mea Michelle, Corinna este una dintre cele mai puternice femei pe care le ştiu. Nimeni nu s-ar fi gândit că vor fi momente care să aducă lacrimi. Nu e ceva ce poate fi controlat”, a declarat Jean Todt, potrivit sursei menționate anterior.

Weber, fostul agent al lui Schumacher acuză familia lui Michael: „Doar minciuni am auzit de la ei”

Informaţiile despre septuplul campion mondial sunt foarte puţine. De altfel, rămânem doar cu ce a spus Corinna, soţia lui ”Schumi”, într-un documentar legat de cariera sportivului.

Este motivul pentru care Willi Weber, managerul lui Schumi aproape 20 de ani, este foarte supărat. El îi acuză pe cei din familie că l-au izolat complet pe Michael, iar pe el l-au eliminat din cercul apropiaţilor.

El a fost ca un fiu pentru mine. Chiar și astăzi mă doare să vorbesc despre asta ”, a declarat Weber într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

A fost o durere uriașă pentru mine. Am încercat de sute de ori să o contactez pe Corinna, dar ea nu mi-a răspuns. L-am sunat pe Jean Todt (fostul presedinte FIA, care a dat mai multe declaraţii ciudate despre starea lui Schumi) să întreb dacă pot să merg la spital şi mi s-a spus că era prea devreme.

Am sunat a doua zi şi nu mi-a răspuns nimeni. Nu mă așteptam la un asemenea comportament și încă sunt supărat din cauza asta”, a continuat mangerul.

Sătul de zvonuri şi informaţii laconice, Weber este radical: „Poate că ar trebui să spună lucrurile așa cum sunt. Pot să înțeleg situația, deoarece întotdeauna am făcut tot posibilul pentru a proteja viața privată a lui Michael, dar de atunci (n.r. de la accident) am auzit doar minciuni de la ei”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *