lun. sept. 25th, 2023

Carmen Șatran, ex-Bejan, supranumită „Studenta criminală”, a ieșit din pușcărie, după ce șeful Parchetului Gherla a decis să nu atace decizia instanței, fiindcă tânăra l-a impresionat profund.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, este decizia în baza căreia „Studenta criminală” a ieșit din pușcărie.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au dezvăluit că tânăra a fost pusă în libertate la trei zile după hotărârea de mai sus, fiindcă procurorii nu au contestat decizia. Contactat de reporterii SPYNEWS, șeful Parchetului Gherla a declarat că cel care a ajutat-o pe Carmen Șatran să iasă a fost chiar el. Prim-procurorul Matei Dima a explicat că, în opinia sa, tânăra ar fi trebuit să iasă de mai mult timp, însă colegii săi au contestat de fiecare dată hotărârile instanței, ca să o țină în pușcărie pe criminală.

Carmen Bejan a fost condamnată pentru crimă

Crima pentru care a fost condamnată Carmen Bejan (acesta fiind numele de domnișoară al asasinei) a avut loc în 2009. Carmen și iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea (foto sus), ambii studenți la Medicină, au omorât un bărbat, în camera de cămin a fetei, unde victima fusese atrasă pentru a face sex pe bani cu „Studenta criminală”. Fiindcă nu s-au înțeles la preț, a izbucnit un scandal, iar prostituata de la Medicină și peștele ei l-au omorât pe client, apoi i-au tranșat cadavrul și l-au îndesat într-un geamantan.

În pușcărie, Carmen Bejan a rămas gravidă cu un traficant de droguri și a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii. Potrivit medicilor, fetiţa s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformaţii la creier. Cu doar o lună înainte de a naşte, studenta criminală s-a căsătorit, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudius Şatran, tatăl copilului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *